Locatie

Waar komt het?

Het project wordt gerealiseerd op Kavel A in de in ontwikkeling zijnde wijk Veemarkt in het Noord-Oosten van Utrecht.De wijk sluit aan bij de wijken Tuindorp en Voordorp. In een korte wandeling is het bos bij fort Voordorp, De Bilt en Groenekan te bereiken.

Hieronder kan je de situering van de wijk bekijken:

locatie

Het project wordt op Kavel A wordt gebouwd, één van de mooiste plekjes op de Veemarkt.

Een voorlopig ontwerp van het Veemarktterrein is te vinden op de website van gemeente Utrecht.

Kavel A ligt in de kop van het Veemarktterrein net onder de sportvelden van Hercules. Wat Kavel A uniek maakt binnen de Veemarkt is de lage dichtheid van het plan. Daarnaast heeft Kavel A een vrije ligging in het groen aan de rand het water.

veemarkt indeling

Kavel A is opgebouwd uit 14 woningen verdeeld over 4 verschillende typen. Gelegen aan de Sarteweg is het grootste type woningen, type L. Deze woningen hebben drie verdiepingen. Aan de Livarstraat aan de zuidwestzijde van het kavel staan de lagere woningen type M3. Deze woningen hebben 2 lagen. Woningen van Type M1 staan in de zuidoostzijde, ook aan de Livarstraat. Hieronder is de indeling van het kavel met de verschillende types woningen weergegeven.

Alle woningen zijn verkocht!

Naast de terrassen van de woningen zelf hebben de L, M1 en M2 woningen tevens een grondgebonden tuin. De bewoners delen daarnaast ook nog een 700m2 grote collectieve tuin. Hier kunnen de kinderen naar hartelust spelen of kan er bijgekletst worden met de buren.

Er wordt een parkeergarage gerealiseerd waarin veilig geparkeerd kan worden.